lördag 30 juni 2012

Kräpplagruppen läser lusen av borgarråden!

Kräpplagruppen med samarbetsföreningar läser anständigheten och lusen av borgarnas exploateringsplaner i Rågsveds friområde i den skarpa och kunniga insändaren  "Landgrabbing" i Rågsveds friområde i Mittisöderort!

Läs tänk efter, borgerliga ledamöter och ersättare i stadsdelsnämnden, exploateringsnämnden och stadsbyggnadsnämnden. Läs borgarråd, moderaterna Joakim Larsson och Regina Kevius och centerns Per Ankersjö. Tänk på att vi som värnar friområdet är allt från politiskt röda till gröna och blåa.

Jag bor själv i Rågsved, några minuters gångväg från friområdet. Led inte inte biltrafiken i Rågsvedsbornas oas. Förstör inte Rågsveds stolthet för 165 kedjehus och fem stadsvillors skull. Gör oss inte detta illa. Demokratin är för skör för att användas så som det har gjorts i detta ärende.

Bygg istället vidare på det vackraste i Rågsved för att riva ned det. Sluta med låtsasleken om att villor i frområdet skulle ge integration och mångfald. Lyssna på småfolket! Då får ni respekt.

Vänsterpartiet Vantör har i decennier kämpat politiskt för att göra friområdet till Ekopark Syd/naturreservat och lägga ned arbetsområdet Bråtegränd/Snösätragränd. Som vi skriver på vår affisch som kanske sitter kvar på anslagstavlorna i Vantör finns ännu tid att stoppa byggplanerna.

Inga kommentarer: