torsdag 13 oktober 2011

Öppet brev till Rågsvedsbor och till de moderata borgarråden som inte vill komma på debatt!

Rågsvedbor!

Kan upplysa om att i det moderata finansborgarrådets förslag till budget för Stockholms stad står att läsa på sidan 32 att det är "Särskilt angeläget är en fokusering på utvecklingen av Rågsved inom ramen för Söderortsvisionen"

Månne man ska lyssna på oss, vi som vill bygga billiga bra hyresrätter i Rågsved för våra ungdomar och hemlösa och samtidigt värna vårt fantastiska friområde inklusive kolonilotter med unik biologisk mångfald.

Eller ska man bygga nästan 200 villor mitt i naturen, byta ut nuvarande lastbilstrafik till och från Bråtegränd mot bilar och åter bilar. För någon kollektivtrafik finns inte i skogen.

Ett mått på det moderata intresset av Rågsvedsbornas synpunkter är att inget ansvarigt borgarråd har tid att komma till debatten på Rågsveds Folkets Hus den 24 oktober, med anledning av vi firar FN-dagen. 2011 är ju utlyst som Internationella skogsåret av FN, därav temat Vår skog för oss i Rågsved.

Joakim Larsson och Regina Kevius!
Ni har tackat nej till debatten, som det så vackert låter. Tid finns för er att ändra er. Bilda er en uppfattning om vilka värden som står på spel om friområdet exploateras. Lyssna på professor Erik Skärbäck!

Inga kommentarer: