torsdag 10 juni 2010

Konstgräs på Rågsveds bollplan - NU!

Rågsveds bollplan måste få konstgräs nu! Andra stadsdelar har konstgräs mer inte vi som bor i Rågsved, trots alla "satsningar" genom åren. Det är klart att ungdomar som spelar fotboll undrar varför, senast på mötet med föreningslivet i Rågsved den 8 juni i Rågsveds Folkets Hus. Kravet på konstgräs och också belysning har funnits i många år. Trots att fritidsgården och andra har tryckt på har inget hänt.

Alla stadsdelar ska vara lika bra att bo i. Enligt aktuella uppgifter som vänsterpartiet har fått idrottsförvaltningen finns det inte pengar i idrottsförvaltningens budget för konstgräs på Rågsveds bollplan!

Vänsterpartiet Vantör tänker driva frågan om konstgräs på Rågsveds bollplan som en valfråga. Satsningar på våra förortet måste få kosta pengar. Det lönar sig att satsa på bra fritidsaktiviter för ungdomar, både mänskligt och ekonomiskt. Ungdomar i Rågsved ska inte behöva känna att det är sämre att bo här än på andra platser.

Vi utmanar alla andra politiska partier att göra detsamma. Då har vi förhoppningsvis konstgräs på Rågsveds bollplan senast till nästa fotbollssäsong!.

Inga kommentarer: