lördag 17 maj 2008

Sista gången på Rangstaplan

I torsdags hade vi stadsdelsnämnd sista gången på Rangstaplan i Högdalen. Det känns sorgligt. Men vi hade en bra final, många boende från hela vårt stora stadsdelsområde i Enskede-Årsta-Vantör kom på öppna frågestunden och ställde frågor till stadsbyggnadskontoret som informerade om aktuella byggplaner.

Det var också kul att en enig nämnd skickade iväg Karl-Eriks och Margaretas medborgarförslag om seniorbostäder (med tillägget "eller liknande" från de borgerliga partierna) i gamla förvaltningshuset till de centrala nämnderna och MICASA. Tanken är att förslaget om ska finnas med i förnyelsen av Högdalens centrum. Vare sig det blir i själva förvaltningshuset eller något annat hus i centrum,

En bra början med nya ordföranden för stadsdelsnämnden Andreas Sturesson (kd)! I gamla Vantörs stadsdelsnämnd kunde vi utan prestige enas över blockgränserna om vi stod nära varandra i lokala frågor - jag hoppas att det kan bli så den återstående mandatperioden! När vi får tillbaka makten av stockholmarna har vi ju själva ansvaret för att fortsätta att värna om den goda traditionen!

Inga kommentarer: